Hotel Palm Beach este localizat la de 30 minute distanta fata de aeroportul Mihail Kogalniceanu si cateva minute de condus din portul Constanta.

Palm Beach Hotel imbina perfect apartamentele si camerele elegante, imprejurimile excelente si serviciile impecabile, ce ofera musafirilor o experienta de neuitat.
Hotelul Palm Beach este locul perfect pentru relaxare, indiferent daca planuiti sa calatoriti pentru afaceri sau pentru vacanta.

Apartamentele
Dormitorul cu vedere la mare este decorat admirabil cu mobila confortabila, un pat king size si televizor cu ecran plat. Frumusetea apartamentului se continua in sufrageria supra-dimensionata, completata de mobila eleganta.

Junior Suite
Va puteti bucura de o camera spatioasa, un birou de lucru si o zona de relaxare, ce va permite sa imbinati munca si relaxarea.

Duplexurile
Sunt camere spectaculoase pe doua niveluri. O scara interioara conduce dintr-o camera in alta, fiecare camera avand baie complet echipata, oferind confortul maxim.

Camerele duble
Sunt spatioase si ofera o varietate de privelisti incantatoare. Fiecare camera este echipata cu telefon, conexiune internet wireless si seif. Datorita televiziunii prin cablu se primesc majoritatea canalelor de stiri internationale si canale de divertisment, astfel incat puteti intra usor in contact cu cealalta parte a lumii, indiferent ca e vorba de afaceri sau de placere.

Piscina
Semiolimpica acoperita ofera o escapada reconfortanta pentru adulti si copii. In aceeasi zona va puteti relaxa la sauna sau va puteti antrena la sala de sport.