Hotel Novera din Timisoara, judetul Timis, va asteapta cu o destinatie de 4 stele, fiind pregatiti sa intampine cele mai rafinate dintre gusturi, indiferent ce drum va poarta in orasul Timisoara, afaceri sau agrement.

Hotel Novera se afla pe strada Ripensia, langa stadionul „Dan Paltinisanu”, fiind bine conectat la arterele mari ale orasului, fata de melanjul urban de sport, afaceri, cultura si relaxare in care se afla, pentru interior, hotelul propunand un contrast unitar si elegant, cu marmura in holul receptiei, candelabre de Murano, hotelul fiind un loc ce va ofera intimitate si odihna.

Hotel Novera dispune de 23 de camere cu un spatiu generos si o cromatica chibzuita, interioarele avand mobilier din lemn matur dand o nota de clasic si in acelasi timp avand o nota de nou.

Hotel Novera ofera diverse facilitati, printre acestea numarandu-se si: check-in si check-out, mic dejun, restaurant si terasa, parcare, transfer aeroport, internet, valori si bagaje, puncte de interes in apropiere, relaxare, animale de companie si sali de conferinta. Hotel Novera va asteapta cu drag sa ii fiti oaspeti intr-o experienta de 4 stele!