Hotelul este situat intr-o zona linistita, in cartierul Trivale, langa renumita padure cu acelasi nume, intr-un cadru natural deosebit. Este compus din 3 corpuri, avand camere de 2 si de 3 stele. Hotelul este dotat cu piscina pe acoperis – un loc excelent pentru a organiza pool-party-uri si diverse activitati outdoor- dar si cu un lift exterior de ultima generatie.

Complexul contine 3 restaurante unde se pot organiza diverse evenimente: nunti, petreceri, botezuri, balul bobocilor. Fiecare restaurant are o capacitate de 200 de locuri si un personal amabil, pregatit profesional si gata oricand sa raspunda oricarei nevoi a clientilor.

Hotelul este dotat cu 100 camere de hotel, Duble, TV inclus, Baie proprie, Incalzire si centrala proprie. Servicii conexe: inchiriere limuzina Complexul contine 3 restaurante unde se pot organiza diverse evenimente: nunti, petreceri, botezuri, balul bobocilor. Fiecare restaurant are o capacitate de 200 de locuri si un personal amabil, pregatit profesional si gata oricand sa raspunda oricarei nevoi a clientilor.