Acest hotel tip boutique se află în centrul Bucureştiului la 5 minute de mers pe jos de staţiile de metrou Victoriei şi Romană. Camerele spaţioase oferă Wi-Fi gratuit, baie cu duş, bideu şi buton de alarmă. Interiorul Hotelului Michelangelo combină eleganţa şi decorul modern cu un stil arhitectural de epocă. Aveţi la dispoziţie camere de fumători şi de nefumători, cu lenjerie de pat, prosoape şi cosmetice de înaltă calitate.

Bufetul de mic dejun este servit în fiecare zi. Bistro-barul oferă nonstop o varietate fină de cafea şi ceai, precum şi o selecţie mare de băuturi şi gustări. După-amiaza şi seara, vă puteţi petrece timpul în grădina şi pe terasa proprietăţii, care oferă o atmosferă confortabilă. Aproape de Hotelul Michelangelo se găseşte o selecţie largă de restaurante care servesc mâncăruri româneşti şi internaţionale.

Aeroportul Internaţional Henri Coandă se află la 30 de minute de Michelangelo, iar Gara de Nord, la 5 minute. Puteţi ajunge cu uşurinţă la hotel cu maşina. Clădirea de birouri Victoriei Business Park este situată la mai puţin de 7 minute de mers pe jos. Cel mai apropiat centru comercial se află la 3,5 km.