Situat pe Strada Parcului nr.19, Hotel Metropolis reprezinta alegerea si destinatia perfecta pentru oricine trece prin Bistrita, fie cu afaceri sau doar pentru a vizita minunatul nostru judet.

Hotelul Metropolis este reprezentat de eleganta, lux, si rafinament in toate, pornind de la decorul si atmosfera din interior, pana la serviciile oferite si personalul calificat.

Alaturi de noi veti putea descoperi ce inseamna intradevar sa va simtiti relaxati, intr-un mediu placut. Oaspetii nostri beneficiaza de cel mai bun tratament, de un ambient intretinut de profesionisti, servicii personalizate si echipamente si dotari de ultima generatie.

Ca oaspete la Hotel Metropolis din Bistrita Nasaud beneficiati si de serviciile de exceptie oferite de bucatari cu renume la Restaurantul Metropolis, incercati preparate din cele mai gustoase din bucataria noastra sau cea internationala, si delectati-va cu unele din numeroasele specialitati ale Chefului.

Pentru intalniri de afaceri, discutii private sau ateliere tip workshop, Hotel Metropolis din Bistrita Nasaud va poate pune la dispozitie sali de conferinta, astfel incat dumneavoastra sa aveti garantia ca evenimentul planificat se va desfasura in cele mai bune conditii.