Hotel Laguna din Vama Veche, judetul Constanta, este singurul hotel din statiune cu o arhitectura originala de inspiratie gaudiana, fiind construit in anul 2005.

Hotel Laguna este localizat in partea de sud a statiunii, la numai 70 m de plaja, langa restaurantul Corsaru.Hotel Laguna este un loc de suflet unde va puteti simti rasfatati cu servicii de inalta calitate, facilitatile prin raspunsuri prompte la solicitarile dumneavoastra, prin profesionalismul personalului si flexibilitatea din pachetul de servicii ce il veti contacta, punand la dispozitie clientilor sai camere decorate cu gust si ofera totodata farmecul decorului clasic, dar si eleganta obisnuita, creand cu desavarsire o atmosfera imbietoare de relaxare, ce ofera toate facilitatile necesare pentru acestea si garantia unui sejur de neuitat.

Hotel Laguna dispune de 48 de camera, dotate cu baie proprie, tv, cablu: 32 camere duble cu balcon, 6 camere triple cu balcon, 10 camere duble fara balcon.

Hotel Laguna dispune deasemenea de o frumoasa piscina, sezlonguri pentru relaxare, un bar de zi si un loc de joaca special amenajat pentru copii.

Hotel Laguna – o locatie deosebita pentru vacanta ta de neuitat.