Hotel Intercontinental este localizat in centrul orasului, in Piata Universitatii, langa Teatrul National si la km 0 al capitalei, oferind astfel acces la numeroase puncte de interes economic, comercial, si turistic.

Hotelul ofera 390 de camere si 13 apartamente (16 camere comunicante, 78 destinate nefumatorilor si 2 cu amenajari speciale pentru persoane cu dizabilitati). Toate camerele sunt dotate cu: acces internet, aer conditionat, linie telefonica directa, telefon in baie, voicemail, birou, cablu TV + 21 de canale cu filme prin satelit si pay TV, casa de valori, minibar.

Restaurantul Hotelului Intercontinental serveste nu doar o priveliste minunata a orasului de la cel de-al 21-lea etaj, dar si o varietate de specialitati culinare din gastronomia locala dar si internationala.

Pentru conferinte, intalniri de afaceri, seminarii, Hotel Intercontinental pune la dispozitie 5 Sali de reuniuni pentru maxim 600 de persoane, echipate cu toata aparatura necesara desfasurarii cu succes a oricarui eveniment.
De asemenea, Hotel Intercontinental ofera multiple variante de recreere si petrecere a timpului liber: sala fitness, piscina acoperita, sauna, jacuzzi, masaj, casino, centru de infrumusetare.