Grupul IATSA, include în componenţa sa Complexul de servicii hoteliere şi de alimentaţie publică sub aceeaşi siglă: IATSA, complex format din HOTEL, SALA DE CONFERINŢE, RESTAURANT, AUTOSERVIRE, BAZĂ SPORTIVĂ. Complexul este situat în localitatea Ştefăneşti, localitate situată peste Raul Doamnei la intrarea în Piteşti dinspre Bucureşti – via Găeşti, oferind cale de acces la Uzina Dacia Piteşti şi şoseaua nouă de centura în direcţia Bucureşti sau Râmnicul Vâlcea – Sibiu. Deviza Hotelului este : „Un muzeu într-un hotel” deoarece Hotelul gărduieşte o expoziţie permanentă de pictură şi de grafică românească contemporană conţinând lucrări ale unor pictori şi graficieni romani de catalog cum ar fi: Maria Mănescu, Nedel, Salisteanu, Tomaselli şi dr. Brădeanu şi alţii.

Sala de conferinţă
Complexul dispune de o sală de conferinţe cu 50 de locuri, dotată cu sistem audio-video, precum şi şi de dotări media precum: Ecrane proiecţie, Laptop, Video proiector, DVD, Videorecorder, Plasmă. Restaurantul
La fel ca şi în Hotel în Restaurant puteţi admira o expoziţie de grafică contemporană care creează un ambient deosebit propice unei mese de afaceri, unei mese intime sau unui eveniment de tip corporate.

În cadrul Restaurantului IATSA, poţi petrece momente inedite şi seri de neuitat alături de prieteni şi parteneri.
Bucăţele alese îmbina savoarea mâncărurilor tradiţionale şi internaţionale cu gustul şi aroma inconfundabilă a celor mai alese băuturi. Restaurantul are o capacitate maximă de 250 de locuri.Organizăm la cerere ocazii festive (nunţi, botezuri, aniversări) unde aveţi certitudinea unei distracţii maxime.
Autoservirea La parterul restaurantului se găseşte autoservirea cu 100 de locuri. Aici găsiţi mâncăruri diverse, de la ciorbe, supe, grătare, garnituri, mâncăruri diverse, deşert, băuturi până la mâncăruri făcute la comandă.