Hotel Holiday Olimp **** este situat in zona rezidentiala din Neptun-Olimp, la 300 m de Marea Neagra, vis-a-vis de Cocor, intr-un mediu relaxant, plin de verdeata, care va poate oferi o vacanta de vis.

Hotel Holiday Olimp va pune la dispozitie 37 camere duble si 4 apartamente extrem de spatioase care va pot oferi confortul de acasa pe toata durata sejurului dumneavoastra.

Camerele duble sunt repartizate pe trei etaje si dispun de: terasa, grup sanitar propriu, minibar, TV LCD/cablu, telefon, internet wireless, aer conditionat.

Apartamentele sunt compuse dintr-un living cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial si dispun de: terasa, grup sanitar propriu, minibar, TV LCD/cablu, telefon, internet wireless, aer conditionat.
Hotel Holiday Olimp are in incinta sa si un bar de zi, terasa si piscina, unde va puteti relaxa si petrece clipe de vis alaturi de cei dragi, bucurandu-va de serviciile si asistenta unui personal specializat.
De asemenea, va punem la dispozitie si un restaurant unde puteti incerca cele mai delicioase preparate, intr-un ambient cald si de calitate.

Complexitatea de delicatese fac din cina sau din pranzul dumneavoastra o experienta de neuitat, intrucat bucatarii nostri va stau la dispozitie cu retete incepand de la cele “ca la mama acasa”, pana la cele mai rafinate si exotice.

Oaspetii pot servi masa inauntru, intr-o zona de nefumatori sau pot profita de oportunitatea de a servi masa in aer liber pe terasa, la doar cativa pasi de malul marii.