Complex Hercules *** Jupiter (Mangalia) este situat la doar 15 m de malul marii si este deschis pe tot timpul anului, fiind locul de vis in care atmosfera marina va intampina de la sosire si va insoteste pe tot parcursul sejurului.
Complex Hercules *** a fost construit si dat in functiune in anul 2007 si pune la dispozitia clientilor un hotel cu o capacitate de 23 camere, un restaurant cu o arhitectura inedita si un club nautic.
Hotelul Hercules are vedere la mare si dispune de 23 de camere spatioase dotate la cele mai inalte standarde europene.
Acestea sunt izolate fonic prin tamplarie, avand termopan pentru asigurarea linistii si relaxarii clientilor.Fiecare camera din Hotel Hercules detine baie proprie complet utilata, sistem de climatizare, mobila moderna si eleganta, TV/cablu, internet, telefon, minibar pentru ca turistii sa regaseasca aici confortul si linistea propriului camin.

Restaurantul Complexului Hecules *** beneficiaza de o arhitectura cu totul inedita, avand constructia in forma de vapor si oferind 75 locuri in salon cu aer conditionat, 75 locuri pe terasa vaporului, la doar 10 m de firul apei.
In felul acesta, turistii se pot bucura de meniul diversificat, intotdeauna preparat din peste proaspat (“astazi prins, tot astazi si gatit”), gatit dupa retete marinaresti traditionale.

De asemenea, aici puteti petrece seri de vis pe terasa restaurantului, intr-o atmosfera de calitate si de buna dispozitie in acordurile muzicii romanesti si a valurilor marii.

Club Nautic – Minunile lumii subacvatice sunt atat de aproape si asteapta sa fie explorate.
Clubul nautic al Complexului Hercules va ofera o experienta unica – scufundari in deplina siguranta, supravegheate de cei mai buni scafandri din tara. In fiecare zi, la clubul nautic exista posibilitati de agrement diverse si incitante, de la simple plimbari pe mare cu barca cu visle, pana la inchirierea de echipament de scufundare, si la cursuri de scufundari cu instructori scafandri de clasa internationala.