Hello Hotel Bucuresti ofera servicii de cazare in capitala Romaniei Bucuresti, la o distanta foarte mica de Gara de Nord fiind un hotel din bucuresti foarte usor de localizat.

Hello Hotel Bucuresti isi desfasoara activitatea intr-un spatiu modern punand la dispozitie cazare in bucuresti prin cele 150 de camere hoteliere care isi asteapta oricand clientii. Camerele de cazare ale Hello Hotel sunt de o structura diversa, multumind orice nevoi de cazare in bucuresti, acestea variind de la camere cu sau fara paturi extensibile, camere twin, camere confort dar si camere pentru persoanele cu dizabilitati sau mobiltate redusa.
Toate camerele oferite de Hello Hotel pentru cazare sunt dotate cu toate necesitatile moderne de gazduire.

Serviciile oferite de catre Hello Hotel Bucuresti acopera necesitatile tuturor clientilor, chiar si al celor mai pretentiosi in materie de cazare hoteliera.
Serviciile Hello Hotel includ, dar nu se rezuma la: acces internet gratuit
camera pentru bagaje
apelare taxi
informatii culturale si turistice
telefon de trezire
parcare
servicii spalatorie / curatatorie
telefon cu acces international
curier

Hello Hotel isi indeamna clientii si isi provoaca potentialii vizitatori la un univers al aromelor de cafea si va puteti bucura de specialitatile cofetariei pline de savoare oferite de Tekaffe.
Delicioasele preparate servite vor garanta ca nu va veti oprii doar la una, salatele si sandwich-urile va vor face, cu siguranta, sa uitati ca va aflati doar intr-o cafenea.

Sunteti asteptati pentru a va convinge si a testa serviciile hoteliere bucuresti oferite de Hello Hotel.