Hotel Florica din Venus, judetul Constanta, este situat la o distanta de 50 de metri de plaja, in apropierea Restaurantului Esplanada, care se afla pe tarmul marii, oferind posibilitatea petrecerii unui concediu placut pe litoralul Marii Negre.

Hotel Florica ofera diverse facilitati, fiind format din Aripa A(p+3) si aripa B(p+1), cu o frumoasa curte interioara, avand o capacitate de 364 de locuri de cazare, in camere duble, garsoniere si apartamente.
Hotel Florica dispune de 174 de camere duble standard si modernizate avand clasificare de doua stele.
Hotel Florica ofera urmatoarele facilitati in camere:

– camerele standard si cele modernizate sunt dotate cu televizor
– frigider
– balcoane
– baie proprie cu apa calda permanenta.
Camerele modernizate se diferentiaza de cele standard prin mobilierul nou si sunt situate in aripa B(p+1) si aripa A(parter+etaj 1 partial).

Hotel Florica are deasemenea in dotare camere modernizate cu gresie si camere modernizate cu mocheta.
Deasemenea, la Hotel Florica puteti opta pentru cazare in garsoniere si apartamente dotate cu aer conditionat in conditii de calitate de 3 – 4 stele.

Hotel Florica dispune de un spatiu de 20.000 metri patrati de zona verde cu pomi fructiferi si copaci umbrosi situati de jur imprejur, asigurand o minunata oaza de racoare, liniste si aer proaspat pentru intregul hotel, iar pentru a veni in intampinarea familiilor ce au copii mici, Hotel Florica a dotat camerele situate la parter cu terase spatioase, iar cele patru laturi ale hotelului cu terenuri de joaca, distractia copiilor dumneavoastra devenind un plus de relaxare, supravegherea celor mici facandu-se direct din camera sau din balcon.

Hotel Florica – cazare avantajoasa in cele mai bune conditii din statiunea Venus.