La 500 m de partia de schi Clabucet veti gasi Hotelul Dragului care este inconjurat de Muntii Bucegi si Piatra Mare. Hotelul are o capacitate de 40 de locuri in 5 camere cu 2 paturi si 15 cu pat matrimonial. Camerele sunt dotate cu minibar, grup sanitar propriu, TV, satelit. Restaurantul prorpiu cu capacitate de 140 de locuri prepara la comanda specialitati romanesti si internationale.

Hotelul Dragului dispune si de o moderna sala de conferinte cu toate anexele necesare pentru 40 de persoane, ATV-uri proprii pentru o cat mai placuta petrecere a timpului liber.
O echipa de profesionisti in domeniul hotelier va sta la dispozitie cu servicii de calitate pentru ca sejurul dumneavoastra sa fie cat mai placut.

Servicii si facilitati:
-restaurant, bar, receptie deschisa nonstop, terasa, camere pentru nefumatori, lift, seif, incalzire, camera de bagaje, depozit schiuri, zona pentru fumatori, terasa la soare
-schi, drumetii, gratar
-room service, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, mic dejun in camera, inchirieri biciclete, pranz la pachet, serviciu de transfer (gratuit), meniuri cu diete speciale (la cerere) internet wireless este disponibil in camerele hotelului si este gratuit. este posibila parcarea privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare).