Hotel Diana din Herculane este situat chiar in inima statiunii balneare Herculane. Hotel Herculane Diana ofera servicii de cazare in Baile Herculane, wellness si tratamente balneare, spa, etc. Hotel Diana isi propune ca sederea clientilor sai sa fie una de neuitat in coditii deosebite de sedere asigurata de cele 3 stele ale hotelului.

Hotelul Diana Herculane a fost redeschis publicului din aprilie 2011, anterior executandu-se lucrari de modernizare. Hotel Diana dispune de centru spa si wellness menite sa va ofere serviciile complete de piscina, fitness, sali de masaj si terapie.

Baile Herculane sunt bine cunoscute la nivel national pentru apele sale minerale izotermale si hipertermale, ce ofera mediul propice pentru tratament de diverse afectiuni precum aerohelioterapie, bai termale, in bazin descoperit, bai termale sulfuroase si sarate,in vane si bazine acoperite; buvete pentru cura interna cu ape minerale, instalatii de hidrotermoterapie (si sauna), electroterapie, chinetoterapie, hidrochinetoterapie, in bazine; inhaloterapie; cura de teren.

Hotel Diana Herculane pune la dispozitia clientilor sai si nu numai, 2 saloane restaurant, unde mancarea este atent gatita si servita, sali conferinte herculane si un centru modern de tratament pentru consultatii medicale, electroterapie, hidroterapie, masoterapie, kinetoterapie, geriatrie, cosmetica geriatrica.