Hotel Corso este situat in centrul istoric al orasului Buzau, fiind amenajat intr-o cladire construita in anul 1880. Acesta se bucura de o pozitionare inedita, in imediata apropiere a Primariei, a zonei comerciale a orasului, astfel ca turistii care vor alege Hotel Corso vor avea acces imediat la institutiile si punctele de atractie aflate in centrul orasului. Locatia a fost data in folosinta in anul 2002 si a fost complet renovata in anul 2008, astfel ca dotarile si conditiile de aici se ridica la standarde inalte.
Hotel Corso dispune de o capacitate de 21 de camere plasate pe 2 nivele, fiecare dintre acestea fiind dotate cu bai proprii, aer conditionat, frigider TV/cablu, birou, masuta, 2 fotolii, internet wireless.

Restaurant Corso este amenajat la subsolul cladirii, in stil medieval, respectandu-se arhitectura initiala a constructiei. Restaurantul are o capacitate de 50 de locuri si este amenajat cu mobilier din stejar antichizat, in timp ce o colectie de obiecte vechi completeaza imaginea medievala a localului. Meniul este traditional romanesc cu accente locale, dar bucataria poate oferi si meniuri clasice internationale.
Bauturile sunt, in special vinuri din zona, respectiv din zona “Dealul Mare”, cea mai cunoscuta si apreciata zona viticola a Romaniei.