Hotel Coral este excelent localizat in centrul statiunii balneoclimaterice Eforie Nord. Statiunea este recunoscuta atat in Romania cat si in strainatate pentru proprietatile terapeutice ale namolului sapropelic din lacul Techirghiol. In Eforie Nord vin in special familii de turisti care beneficiaza de 3 km de plaja, posibilitati multiple de distractii pentru copii si familii in general.

Hotel Coral este construit in 2009, cu dotari noi si se afla la cateva minute distanta de malul Marii Negre. Receptia hotelului este disponibila 24 de ore din 24, iar personalul are experienta de minim 2 ani.

Hotel Coral are un numar de 48 camere, dintre care 36 camere duble cu pat matrimonial, 6 camere duble cu doua paturi si 6 camere triple. Facilitatile hotelului sunt clasificate la standardul de 3 stele. Turistii au la dispozitie parcare pazita cu o capacitate de 50 locuri, lift si toate celelalte facilitati specifice unui hotel de trei stele.

Hotel Coral 3* cu conditii de 4* este situat in Eforie Nord zona Steaua de Mare – Acapulco la aproximativ 150 m de mare.

Hotelul Coral, se da in folosinta pe 30 iunie 2009, este cel mai nou hotel din Eforie Nord la conditii de 4*, contine 50 de camere matrimoniale, twin si triple cu conditii deosebite de cazare.

Facilitati camere :
– mocheta pe jos
– baie proprie cu cabina dus, feon
– Aer conditionat
– Tv cablu
– frigider – minibar
– balcon
– intrare carduri
– internet wireless
Camerele sunt foarte spatioase circa 20Mp si au dotari de 4* .

Facilitati hotel :
– parcare proprie
– receptie
– sali de recreere pe fiecare etaj .
– lift interior

*Camera dubla : 2 adulti si 1 copil pana in 8 ani. Al doilea copil indiferent de varsta plateste 25% din camera cu pat suplementar.
*Camera tripla : 3 adulti si 1 copil pana in 8 ani
Pat suplimentar – 25% din camera