Hotel Continental Forum este situat pe Aleea Strandului nr. 1, Oradea fiind cel mai mare hotel din Oradea. Hotelul Coninental din Oradea pune la dispozitia clientiilor sai 168 camere, impartite pe 7 etaje fiind capabil sa ofere o cazare in Oradea de neuitat: 143 camere standard; 18 camere executive; 7 apartamente; din totalul de camere, 77 au balcon si vedere spre raul Crisul Repede.

Facilitati Hotel Continental Forum: Internet gratuit, parcare cu plata, teledon cu acces national si international, acces animale de companie, televiziune prin cablu cu 30 de canale, curatatorie, mini-bar, seif, cosmetice baie si oglinda lupa, halat si papuci, room service, business corner, sali conferinta, aer conditionat, receptie 24/24 h, piscina in hotel, curier, camera bagaje, camere pentru fumatori si nefumatori, pat suplimetar, apel trezire, uscator de par.

Continental Forum Oradea va pune la dispozitie o piscina cu apa geotermala, sauna si masaj – solutia perfecta pentru un sejur petrecut intr-un hotel central de 4 stele.