Bine ati venit pe pagina Hotel Central Timisoara. Hotel Central este asezat central chiar în inima orasul Timisoara, la 100 de metri de Piata Victoriei. Hotel Central este o cladire de 6 etaje cu lift, ce are vedere spre parcul Huniazilor.

Principalul atu al hotelului este locaţia ultracentrala care ofera avantaj din punct de vedere al distantei foarte mici (de mers pe jos) la cele mai multe puncte de atractie din oras: Opera Romana, Teatru, Catedrala Ortodoxa, Cinematografe, Muzeul Banatului, galerii de arta, monumente: Lupoaica cu Pui, Fantana cu Pesti precum si cafenele, buticuri si magazine.

Hotel Central are doua stele, cu facilitati de trei stele, si dispune de camere cu aer conditionat, telefon, TV, Internet si apartamente cu mobilier modern, jacuzzi, etc., doua restaurante cu specific romaneasc si international, bar, devenind astfel locul ideal de cazare in Timisoara daca va aflati intr-o calatorie de afaceri, daca sunteti în vacanta, fie ca sunteti singur, cu partenerii de afaceri ori cu familia.