In centrul Bucurestiului istoric este pozitionat hotelul Casa Capsa, un hotel de 5 stele, care ofera oaspetilor sai servicii de cea mai inalta calitate. Situat la intersectia dintre Calea Victoriei si strada Edgar Quinet, hotelul Casa Capsa dispune de 60 de camere (8 camere Classic, 4 camere Standard, 37 camere Deluxe, 10 camere Junor Suites si un Apartament Imperial) dotate cu mobilier si echipamente la cele mai inalte standarde de calitate.

Conform noului concept “Business & Leisure”, hotelul Casa Capsa detine suportul logistic necesar pentru facilitarea, organizarea si coordonarea unei game variate de evenimente importante din viata sau cariera dumneavoastra.

Casa Capsa este marca inregistrata la OSIM. Hotelul ofera servicii complete in diverse domenii: Banchete si Catering, Conferinte, Simpozioane, Seminarii si Congrese, punand la dispozitie unul sau mai multe din cele patru saloane alre restaurantului, sau una din luxuasele si elegantele Sali de conferinta (Blue Saloon) cu capacitate de 40 pana la 90 de locuri.