Complex Hotelier Carmen este situat in centrul orasului Pitesti, langa Piata Muntenia si Parcul 1907. Locatia dispune de hotel si restaurant, astfel incat clientii sa poata beneficia aici de servici complete, oferite de un personal specializat. Hotelul Carmen are o capacitate de cazare de 76 locuri dispuse in 35 de camere amenajate la standarde inalte, oferind clientilor confort si relaxare.

Aici puteti opta pentru camere duble standard, camere duble superioare sau suita junior (cu o capacitate standard de 4 persoane), toate aceste fiind dotate cu aer conditionat, room service, minibar, izolatie fonica, internet WiFi gratuit, Tv/cablu. Hotel Carmen ofera servicii suplimentare, in functie de cerintele turistilor, astfel ca acestia pot regasi aici conditii care ii vor face sa revina cu mare drag.

Restaurant Carmen este locatia ideala in care puteti degusta cele mai delicioase preparate din bucataria romaneasca si internationala, gatite de personal specializat. Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri si serveste, pe langa specialitatile culinare, si vinuri excelente de pivnita. De asemenea, oaspetii pot petrece clipe de neuitat savurand o bautura la barul disco club Carmen, care are o capacitate a salii de 150 de locuri si care va asteapta impreuna cu prietenii sa va bucurati de seri nemaipomenite.