Hotel Calla Inn este o locatie de 2 stele aflata la 550 de metri de plaja si reprezinta cea mai buna alegere pentru cei ce sunt in cautarea unui sejur de vis la Malul Marii Negre, fiind amplasat in Satul de Vacanta – Constanta, la intrarea in statiunea Mamaia pe marginea Lacului Siutghiol,la 3 km distanta fata de Delfinariu si Acvariu, 6 km de Faleza Cazinou, 450 de metri fata de parcul de distractii Aqua Magic si doar 150 de metri fata de parcul de distractii Luna Park. Ca si repere orientative, Hotel Calla Inn se afla in zona Hotelului Oxford, a Parcului de distractii Luna Park, a Lacului Tabacariei si in imediata apropiere a Bowling-ului.

Cu o capacitate de 16 camere, dintre care 2 Single, 9 Double, 2 Apartamente duplex de 4 locuri, 1 Apartament duplex de 5 locuri, 2 Apartamente duplex de 6 locuri, iar la cerere se poate monta un pat suplimentar pentru copii astfel camera va deveni spatiul ideal de vacanta pentru intreaga familie. Pentru ca ne gandim la confortul dumneavoastra si pentru ca vrem sa aveti cele mai frumoase vacante pretrecute la noi, camerele sunt dotate cu absolut tot ce este necesar, adica : baie proprie, Led TV, Frigider, Internet wireless, pat dublu, noptiere, masa cu oglinda, dulap, cuier si aer conditionat.

De asemenea, asiguram Receptie 24/24, parcare, restaurant, terasa, depozitarea valorilor in seif, stand de presa naţionala, room service 10:00 – 24:00, apel de trezire la cerere, asistenta pentru organizarea de evenimente, servicii media: imprimanta, copiator, scanner.

Prin calitatea serviciilor, atitudinea deschisa si calda a echipei si rafinamentul decorului, Hotel Calla Inn si-a castigat si consolidat prestigiul pe piata serviciilor de turism din Mamaia, fiind alegerea de suflet a turistilor, pentru calatorii de afaceri sau vacanta.