Hotelul Belvedere este situat in statiunea Vatra Dornei, in zona centrala a acesteia, la 5 min de Gara Bai si Parcul Central, respectiv la 10 min de Partia de Ski Parc.
Hotelul este amenajat in vila in care a locuit si a scris Lucian Blaga, finisajele si modernizarile fiind de o calitate deosebita.

Hotel Belvedere ofera turistilor servicii ireprosabile complete de 3 si 4 stele. Unitatea de cazare dispune de 5 apartamente, 2 camere matrimoniale cu jacuzzi, 8 camere matrimoniale cu cabina de dus si 5 camere duble (din care doua pot fi utilizate ca si camere triple). Camerele sunt dotate la standarde inalte, avand un design modern, fiecare dintre acestea fiind prevazute cu baie proprie, apa calda curenta, incalzire centrala, aer conditionat, minibar, TV/cablu. Apartamentele sunt formate din camera cu pat matrimonial, miniliving cu canapea extensibila, baie cu cabina de dus, hol si balcon. Toate camerele duble si matrimoniale pot fi utilizate de clienti si in regim single.
Hotelul pune la dispozitia clientilor un restaurant pentru 62 de locuri, 2 sali de conferinta (una de 35 de locuri si una de 50 de locuri), seif la receptie, room-service, parcare, centru de informare turistica.

Va asteptam cu mare drag sa descoperiti adevarata caldura si ospitalitate a Bucovinei si sa va bucurati de pozitia pitoreasca, de climatul subalpin, de panorama intr-o imagine spectaculoasa asupra intregului oras.