Hostel Flamingo ofera cazare in Pitesti, foarte aproape de centrul orasului, la cele mai mici preturi. Hostel Flamingo este pozitionat la sub 1km de Piata Vasile Milea, centrul orasului, iar parcul natural Trivale este foarte aproape oferind ocazia relaxarii in natura oricarui doritor.

Hostel Flamingo ofera servicii de calitate ireprosabila de trei stele la preturi imbatabile! Hostel Flamingo Pitesti ofera, deasemenea, posibilitatea organizarii de intalniri private sau afaceri, intr-un cadru intim si modern. Intimitatea este asigurata de accesul cu circuit inchis, disponibil prin rezervare sau cartele de acces.
Hostel Flamingo este hotelul din Pitesti ce ofera cazarea perfecta la cele mai inalte standarde de discretie si calitate. Serviciile si facilitatile oferite in cadrul Hostelului Flamingo Pitesti sunt: incalzire centrala, aer conditionat, cablu TV, internet, bai dotate corespunzator.

Hostel Flamingo beneficiaza si de un restaurant propriu unde se pot organiza evenimente de tipul meselor festive, aniversarilor, intalnirilor de afaceri, sau alte evenimente. Hostel Flamingo mai detine si o parcare proprie, room-service, spalatorie, fax la dispozitia clientilor si un seif de valori la receptie.

TARIF PER CAMERA 105 RON – MIC DEJUN INCLUS