“La Storia” Guest House reprezinta un nou concept in ceea ce priveste serviciile de cazare din Arges. Aici veti putea beneficia de cele mai bune servicii de cazare, oferite de un personal specializat si veti regasi confortul si caldura propriului camin Pensiunea este situata chiar in centrul orasului Pitesti si ofera clientilor un design modern dat de camerele dotate la standardele cele mai inalte.

Fiecare camera este prevazuta cu balcon, baie proprie, TV/cablu, internet Wireless. Cei ce vor alege “La Storia” Guest House vor fi realmente incantati de ospitalitatea, caldura si promptitudinea cu care vor fi primiti, iar perioada petrecuta la noi se va dovedi un real succes. Din respect pentru cei care au ales sa ne treaca pragul, nu am neglijat niciodata aspectul costurilor, oferind un raport corect calitate/cantitate/pret, corectitudinea fata de clientii nostri fiind una din valorile noastre de baza.

“La Storia” Guest House va asteapta cu usile larg deschise pentru a petrece clipe minunate intr-un ambient placut care va va convinge sa reveniti!

Va asteptam cu drag!