Complexul turistic PARADIS este situat la poalele muntilor ce inconjuara Valea Lotrului si este format dintr-un ansamblu format din 3 cabane: Paradis, Adi si Florin, avand un total de 24 de locuri de cazare. Complexul turistic Paradis se afla la 1 Km. de comuna Malaia la 12 Km. de Statiunea Voineasa acces pe DN7A si la 40 de Km de TRANSALPINA.

Localitatea Malaia este o localitate tipic subalpina situata la o altitudine de 500 de metri, fiind locul perfect pentru a va petrece vacantele si timpul liber, un loc pe care nu o sa-l uitati niciodatata: superbele cabane de munte si privelistile montane minunate care o sa va incante privirea. Exista multe atractii turistice in zona, de la vanatoare, pescuit (in lacul Bradisor, lacul Petrimanu, raurile Latorita si Lotru) la drumetii si excursii in statiunea Voineasa.

Pensiunea Paradis isi asteapta cu drag oaspetii, oferindu-le conditii deosebite de odihna prin dotarile in stil traditional rustic si nu numai pe care pensiunea le are. La parterul pensiunii se afla un living de 35 mp., bucatarie dotata si echipata cu tot necesarul (vesela, aragaz, frigider, apa curenta), bai moderne in fiecare camera (gresie, faianta), televizor cu receptor satelit DIGI TV, internet, VCR/DVD Player.

Cabanele Adi si Florin sunt cele mai noi constructii adaugate complexului turistic. Sunt oferite conditii deosebite de odihna prin dotarile in stil traditional rustic si nu numai de care cele doua cabane dispun.