Casa Sofia este un boutique hotel situat in centrul Bucurestiului care iti ofera o atmosfera placuta si relaxanta, la preturi atractive. Ne definim prin armonie, bun gust, confort si curatenie. Hotelul este situat in centrul comercial, financiar si cultural al Bucurestiului. Suntem langa Piata Victoria si foarte aproape de Piata Romana. De aici, poti ajunge usor si rapid la orice companie, institutie publica, muzeu, restaurant sau loc de intalnire din inima Bucurestiului.

Preturile atractive sunt concepute pentru persoanele care vin in Bucuresti intr-o deplasare de afaceri sau pentru un mini concediu. Poti sa alegi una dintre cele 9 camere duble sau apartamentul situat la mansarda care dispune de o terasa minunata. Toate sunt dotate cu mobilier si decoratiuni de calitate si bun gust.
Misiunea noastra este sa transformam fiecare perioada petrecuta de tine la Casa Sofia intr-o povestire unica, oferindu-ti pe toata durata sejurului senzatia celei de-a “doua case”: calda, prietenoasa si apropiata.