Casa Omer este situata intr-o zona rezidentiala noua, in nordul statiunii Eforie Nord, in zona Steaua de Mare la doar 150 de metri distanta fata de plaja. Unitatea este formata din doua corpuri de cladire noi, amenajate modern astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de tot confortul necesar pentru un sejur reusit.

Vila va pune la dispozitie 29 de camere, insumand un total de 64 de locuri de cazare. Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, aer conditionat, TV, DVD, frigider si balcon. Pentru ca ne pasa de confortul dumneavoastra, va oferim acces la bucatarie, sala de mese si sala de jocuri, gratar in curte, terasa si parcare proprie pazita pentru siguranta masinii dumneavoastra.

De asemenea, pentru ca suntem profesionisti, Casa Omer organizeaza team-buildinguri, conferinte, banchete, evenimente speciale din viata dumneavoastra si excursii la muzeele si sit-urile arheologice din Dobrogea si pentru grupurile organizate putem oferi capatana de vitel la cuptor in coca, protap de carlan (batal) sau oaie, baclavale, ghiudem (bobic). Casa Omer va asteapta intr-un cadru intim si placut pentru a petrece o vacanta de neuitat!