Este situata la 14 km de statiunea Vatra Dornei, in localitatea Poiana Negrii, acolo unde Calimaniul si Suhardul isi dau mana pentru a impleti in inima muntilor o oaza de liniste si aer curat, departe de orasele zgomotoase si aglomerate, acest colt de natura ofera un cadru unic si reconfortant, menit sa satisfaca toate dorintele si cerintele clientilor indiferent de varsta.

Zona ofera turistilor o gama larga si variata de posibilitati: drumetii pe Vf. Ousorul (1639m) sau la izvoarele de ape minerale, se poate vizita Schitul 12 Apostoli, excursii la Rezervatia Geologica 12 Apostoli (1760m), in Parcul National Calimani sau la Castelul lui Dracula; pentru pasionatii de mountain bike, river rafting, alpinism, escalada, calarie, plimbari cu sania sau cu ATV-ul traseele de aici sunt de neuitat.

Pensiunea, inaugurata in 2009, dispune de 18 locuri de cazare in 6 camere cu pat dublu si un apartament, cu bai proprii sau la comun, televizor, apa calda permanent, un living spatios. La demisol se afla o crama cu bar unde se pot petrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi.

Pensiunea mai dispune de o curte spatioasa, o terasa; locuri special amenajate pentru a servi cu prietenii, in aer liber, un vin fiert si un gratar in jurul unui foc de tabara, parcare, spatii de joaca pentru copii, un teren de sport.

Este locul ideal pentru vacante cu prietenii sau familia, aniversari, onomastici sau petrecerea sarbatorilor intr-un ambient placut. Accesul se face foarte usor, pensiunea aflandu-se la doar 12 minute de Vatra Dornei, pe E58 (DN 17) spre Bistrita.

Va invitam la Pensiunea Miruna pentru a cunoaste acest colt „verde” al Bucovinei plin ospitalitate si caldura.