Bucovina este printre cele mai atractive si frecventate zone turistice de pe harta Romaniei, mandrindu-se cu un numar impresionant de biserici si manastiri, cu interesante fresce interioare si exterioare, pastrate inca din timpurile medievale. Casa Diana reprezinta cea mai buna alegere atunci cand va doriti sa petreceti o vacanta de vis in inima Bucovinei. Aceasta repezinta locul ideal pentru relaxare, fiind plasata intr-un cadru mirific, inconjurata de peisaje deosebite, precum si de obiective turistice usor accesibile.
Prin frumusetea locului, caldura si eleganta, calitatea serviciilor ori diversitatea posibilitatilor de petrecere a timpului liber, Casa Diana este plasata in topul preferintelor si al aspiratiilor turistilor ce calca meleagurile bucovinene, pentru a petrece un sejur sau un concediu de neuitat.

Casa Diana dispune de o capacitate de 15 locuri de cazare reprezentate de: 5 dormitoare cu bai proprii la etaj si un dormitor cu baie pe hol la parter, salon spatios. Acestea sunt amenajate la standarde inalte, imbinand perfect specificul bucovinean cu design-ul modern.
De asemenea, aici veti putea beneficia de bucatarie, foisor, centrala termica, parcare proprie, iar sederea la noi se va dovedi un real succes.