Casa de vacanta Ambiance este amplasata in Eforie Sud si este dotata cu curte mare, 3 dormitoare, bucatarie si hol, 2 dormitoare cu pat matrimonial si canapea extensibila confortabila pentru 2 persoane, 22 m. P, baie proprie, 1 dormitor cu pat matrimonial, baie proprie, hol cu canapea extensibila confortabila doua persoane, baie proprie si masina de spalat (casa incadreaza maxim 12 persoane), bucatarie cu dotari, toate camerele sunt dotate cu tv, aer conditionat si frigider, wireless in casa si imprejurimi, curte cu gradina, piscina 14 m lungime, 2 foisoare unul pentru cafea si celalalt pentru gatit in afara casei si luat masa, gratar, 2 locuri de parcare in curte, obiecte de toaleta gratuite.

Proprietatea se afla la 150 m de mare si 250 m de lac, intr-o zona ambienta cu multa verdeata.

Unitatea poate fi inchiriata atat per camera cat si intreaga capacitate (maxim 12 locuri).

Rezervarea devine efectiva dupa achitarea avansului reprezentand pretul unei nopti de cazare pentru un sejur de 3-5 zile, sau pretul a doua nopti de cazare pentru un sejur mai mare de 5 zile, in termen de 48 de ore de la data confirmarii disponibilitatii de catre Ambiance si transmiterea unui sms de confirmare a platii de catre dvs.

Anularea rezervarii se va face cu minim 7 zile inainte de inceperea sejurului prin sms si vi se va restitui integral avansul.
In cazul in care anulati rezervarea in mai putin de 7 zile sau nu va prezentati la check-in pana la ora 00:00 din ziua inceperii sejurului, avansul nu se restituie.

Va asiguram de toata disponibilitatea noastra pentru a petrece un concediu cat mai placuta la casa Ambiance.