Cabana Transalpina, una dintre cele mai frumoase si inalte cabane din Ranca, judetul Gorj, puteti beneficia de cele mai bune oferte de cazare, peisaje spectaculoase si privelisti incantatoare.

Cabana Transalpina este situata la o altitudine de 1756m, la 25km de Obarsia Lotrului, si doar 20km de Novaci, in schimb ce accesul se face de pe Soseaua Transalpina, la iesirea din Ranca, catre Obarsia Lotrului, la 75m de comunicatia rutiera. Oferta de cazare cuprinde 8 camere dintre care: 6 camere duble cu pat matrimonial si doua camerele la mansarda. Camerele sunt dotate cu televizor LED Full HD, baie proprie, balcon.

Cabana Transalpina se afla foarte aproape de noua partie de schi cu telescaun Ranca1, oferind oaspetilor asa numitul beneficiu “ski in/ski out”, si anume posibilitatea de a coboari pe schiuri direct la statia de imbarcare pe telescaun, si apoi revenire la cabana direct de la statia de debarcare. Cabana Transalpina ofera de asemenea acces la o bucatarie utilata complet, living dotat cu televizor LCD si system audio, internet, o terasa de 120mp, sala de mese, gratar exterior si parcare.

„Fumatul este permis numai in spatiile exterioare, special destinate. (Va multumim pentru intelegere! )”