Descopera una dintre cele mai frumoase zone din Carpatii intr-un mod cu totul special. Desprinde-te de realitatea cotidiana si petrece-ti cateva zile intr-o zona in care timpul capata alte valente.

Incarca-te cu energia naturala a unei locatii de o frumusete rara, ce va reprezenta pentru tine si apropiatii tai oaza de liniste si relaxare pe care o cautati de atata timp. Statiunea Ranca surprinde placut prin panorama de exceptie, aerul de o prospetime unica, dar si prin capacitatea de a-ti oferi un ambient superior chiar multor locatii prestigioase din Europa.
Poate ca asta e de fapt motivul pentru care majoritatea turistilor declara ca peisajele surprinse in Ranca le depasesc pe cele din Elvetia, Franta sau Italia.

Cabana Haiducilor sintetizeaza valorile acestei locatii de exceptie intr-o mixtura ce are la baza traditionalismul local, dar si modernismul absolut necesar unui spatiu de cazare inaugurat in 2010.
E o locatie deosebita ce se diferentiaza de restul facilitatilor de cazare prin faptul ca se identifica prin taria de caracter a clientilor sai, o atitudine regasita la haiducii de alta data ce dadeau voce muntilor pustii in urma cu secole. Libertatea specifica haiducilor o veti putea regasi in multitudinea de activitati sportive din zona, de la ski sau snowboarding pe o partie moderna, pana la plimbari cu ATV-ul sau mountain-biking cand vremea permite.

Iar dupa toate aceste activitati, Cabana Haiducilor va intampina cu o portie de vin fiert haiducesc, dar si cu portii de mancare traditionala pe masura efortului depus in natura. Va invitam sa iesiti din tiparele unui sejur la munte obisnuit, si sa va bucurati de o locatie cu totul speciala, intr-un ambient deosebit oferit de Cabana Haiducilor!