Cabana Conacul Ursului din judetul Arges este situat pe DN7C(Transfagarasan) la km 104, la o distanta de 68 km de Curtea De Arges, la 91 km de Sibiu, la 104 km de Pitesti si la 214 km de Bucuresti. Cabana Conacul Ursului se afla la o altitudine de 1285 m intr-o zona spectaculoasa si salbatica la limita padurii de conifere cu golul alpin pe malul raului Capra.Accesul auto se face tot timpul anului dinspre judetul Arges si in perioada 1 iulie – 1 octombrie dinspre judetul Sibiu(via Cartisoara – Lacul Balea).

Cabana Conacul Ursului ofera cazare pe Transfagarasan in zona Piscul Negru in 17 camere duble, caracterizate prin eleganta, curatenie impecabila, liniste. Cabana Conacul Ursului are deasemenea si un restaurant primitor cu o capacitate de 60 de locuri, asteptandu-va cu bucate gustoase.Deasemenea, clientii beneficiaza de WiFi gratuit in restaurant. Cabana Conacul Ursului ofera servicii precum: baie proprie, apa calda si caldura permanenta, TV LED, Cablu TV, balcon, restaurant cu bucatarie traditionala, terasa cu 36 de locuri, parcare, acoperire GSM(Orange, Vodafone), WiFi Gratuit in restaurant.

Cabana Conacul Ursului organizeaza deasemenea si activitati pentru petrecerea timpului liber specifice zonei, precum: tir cu arcul, drumetii pe traseele din muntii Fagaras – Fereastra Zmeilor, Lacul Capra, Caltun, Negoiu, Vanatoarea lui Buteanu, Arpasul Mic – , tiroliana, rafting raul Capra si Buda, plimbare de 2-3 ore prin padure, pe langa rau, pe Traseul Ursului, spre Lacul Caltun, pana in Valea Paltinului, cu foc la stana si vin fiert(30 lei/persoana), observarea animalelor salbatice in mediul natural: vulpi, ursi, capre negre, marmote, vizitarea Lacului si Barajului Vidraru.

Cabana Conacul Ursului – locatie pentru o vacanta de vis in inima muntilor.