Cabana Capra este situata la altitudinea de 1585 m pe culoarul Trasfagarasan, la 74 de Km de municipiul Curtea de Arges unde reuniunile corporate pot include posibilitati deosebite de relaxare si entertainment. Cabana mai este cunoscuta si sub denumirea de Paraul Capra datorita pozitionarii sale la baza cascadei. Complexul Turistic Capra se afla situata intr-o zona deosebit de frumoasa, cu peisaje mirifice ce farmeca privirea. Cazarea se face in 27 camere duble, dotate cu: grup sanitar propriu, cabina de dus, televizor conectat la un sistem de televiziune prin cablu, centrala termica automata proprie.

Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri si permite organizarea unor momente festive . Ca suport pentru aceste evenimente este si sala de conferinte care dispune de 50 de locuri si poate fi locul ideal pentru reuniuni de companie precum mese rotunde, seminarii, conferinte, sesiuni de brainstorming. In restaurant se prepara mancare traditionala, bazata pe preparate speciafic romanesti, dar care poate satisface, la cerere, cele mai diverse gusturi.

La Cabana Capra turistii pot fi angrenati in activitati diverse, incepand de la vizitele la obiectivele turistice locale cum ar fi Cetatea Poienari, Balea Lac sau Barajul Vidraru si continuand cu traseele montane pe muntele Ghitu, pornind din Capataneni si terminand cu sporturi extreme gen tiroliana sau specifice sezonului de iarna – snowboarding si ski. De la Cabana Capra sunt accesibile cele mai inalte doua varfuri din masivul muntos Fagaras: Vf. Moldoveanu si Vf. Negoiu. Tot de aici se poate pleca in calatorii in Fagaras iar cateva trasee cunoscute sunt catre Lacul Capra, Lacul Balea, Fereastra Zmeilor.

Cabana Capra este un loc extraordinar unde primesti servicii de 3 stele si peisaj de 5 stele.
Receptie 24 de ore, Restaurant, Bar, Mic dejun, Parcare gratuita, Fumatul interzis în toate spatiile publice si private, Zona pentru fumatori, Camere nefumatori, Permis animale de companie.