Apartamentele Rahova reprezinta cea mai buna alegere atunci cand sunteti in cautarea unei locatii pentru cazare in Pitesti. Apartamentele Rahova sunt localizate intr-o zona extrem de linistita, pe strada Rahovei, la doar 700 m de centrul orasului, la 500 m de Primaria Pitesti si de Teatrul Alexandru Davila. De asemenea, la doar cateva minute de mers pe jos sunt localizate Padurea Trivale si Gradina Zoologica din Pitesti si la doar 2 km de Gara Pitesti. Apartamentele sunt complet mobilate, fiind dotate cu parchet laminat de culoare alba si de culorea stejarului, jaluzele rulou exterioare din aluminiu aplicat de culoare alba, Tv/cablu, internet wireless, baie proprie echipata conform celor mai inalte standarde.

Apartamentele sunt izolate termic, astfel ca, temperatura de afara nu va fi o problema pentru cei ce vor alege aceasta unitate de cazare. Din respect pentru cei care au ales sa ne treaca pragul, nu am neglijat niciodata aspectul costurilor, oferind un raport corect calitate/cantitate/pret, corectitudinea fata de clientii nostri fiind una din valorile noastre de baza.

Apartamentele Rahova va asteapta cu usile larg deschise pentru a petrece clipe minunate intr_­un ambient placut care va va convinge sa reveniti!