Un ajutor nesperat pentru tineretul piteştean vine din partea firmei locale Italy Construcţii, responsabilă nu numai cu rezistenţa şi frumuseţea casei tale de vis, cât şi cu relaxarea plăţilor ratelor direct la constructor.

Calvarul dobânzilor bancare şi aşa istovitoare pentru cei ce se află la început de drum în viaţă se topeşte în politica de construire şi vânzare de locuinţe la Italy Construcţii.

Astfel că noul proiect este amplasat departe de agitaţia oraşului, mai exact pe strada Petre Ispirescu din cartierul Găvana, unde liniştea şi frumuseţea pădurii Trivale sunt o desfătare pentru viitorii locatari.
Această firmă are un istoric demn de toată lauda în urbea noastră. De când a luat fiinţă în 2003, s-a ocupat de construcţii civile, industriale şi panouri fotovoltaice (energie electrică). Împreună cu Daniela Construcţii şi manageriate de o mână de fier, cele două firme se laudă că au construit numai în Piteşti 50.000 mp locuinţe şi spaţii comerciale.

Proiectele curg, astfel că, pentru următorii doi ani, se vor concretiza în cei 20.000 mp construiţi. Calitatea rămâne totuşi un deziderat de care se lasă convinşi şi clienţii noştri. Visul unei locuinţe nu poate să prindă contur fără materiale şi servicii de calitate.
În lista colaboratorilor sunt prinse firme ca: Hidroargeş, Romstal, Clemans, Alwimar, Oly’s Center, Just Multi Serv, Arabesque, General Electric, Orient Ceramic şi alţii.

Cu toţii îşi dau concursul pentru ca locuinţele achiziţionate să-i degreveze pe locatari de alte griji, întrucât toate se vând „la cheie“, complet finisate, branşate la toate utilităţile, dispunând fiecare de o contorizare separată.

Locuinţe şi servicii în stil european
Eforturile financiare ale dezvoltatorului ţin seamă de nevoile şi tendin­ţele cotidiene. Confortul din garso­nie­re sau apartamentele cu două şi, respectiv, trei camere trebuie să se regăsească şi în imediata vecinătate a acestora. Astfel că investitorul se gândeşte să vină cu o idee inedită pe piaţa de profil, amenajând la parterul blocului un centru SPA, dotat cu piscină semiolimpică, săli de sport, cameră pentru masaj, sală de fitness, saună, Hammam- baie turcească, jacuzzi. Împătimiţii sportului au posibilitatea să practice într-una de sălile de sport următoarele discipline sportive: box, judo, karate, MMA, dans clasic şi modern, dar şi fitness şi aerobic.

 
Plăteşti rate doar 10 ani!
Pe plan local, Italy Construcţii vine în întâmpinarea beneficiarilor proiectelor sale cu noi pachete de relaxare a plăţilor, fără avans, cash sau în rate, direct la dezvoltator, deoarece totul se finanţează din resurse proprii.

 
Tarife incredibile!
La achiziţia unei locuinţe, preţurile de listă sunt mai mult decât acceptabile, drept pentru care negocierea nu-şi mai are locul în cadrul tranzacţiei propriu-zise.
Supunem atenţiei persoanelor interesate valorile fixe ale acestora:
Garsonieră – S=50 mp construiţi – 29.000 euro
Apartament 2 cam. – S=74 mp construiţi – 41.000 euro
Apartament 3 cam. – S=95 mp construiţi – 61.000 euro

 
Relaţii şi consultaţii cu privire la alegerea casei tale se pot obţine de la consilierii noştri din Piteşti, strada Petre Ispirescu, cartier Găvana.

Tel: 0748 222840, 0748 222841, 0748 222842, 0727060183 o

E-mail: italyconstructiipitesti@yahoo.com

 

Sursa: Curierul Zilei