ATENTIE! Browser-ul dvs. nu suporta JavaScript! Acest website se bazeaza pe JavaScript! Este posibil sa intampinati probleme! Blog – Info3D

Cazare 2017 in Romania si promovare cu ajutorul tururilor virtuale.

A pierdut 50.000 de euro la pacanele si a ajuns dator vandut la camatari. Acum ar face orice sa scape de acest viciu.

Citeste in continuare

Iarna se întoarce zilele acestea, în special în zona de munte. Nici restul ţării nu scapă de capriciile vremii, cel puţin în următoarele două zile.

Citeste in continuare

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) va desfăşura, de marţi până vineri, la nivel naţional, un amplu exerciţiu pentru testarea şi verificarea unor echipamente din componenţa sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă – PROCIV 2017.

Citeste in continuare

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat astăzi legea prin care statul plăteşte tratamentul în străinătate al victimelor din Colectiv.

Citeste in continuare

Vremea caldă, cu valori termice normale pentru această perioadă, va fi umbrită de ploi la nivelul întregii ţări.

Citeste in continuare

O fotografie în care apare o dubă care pare zidită în lateralul unui bloc din bacău a devenit virală pe internet. Unul din locatari, care locuieşte la parter, şi-a izolat apartamentul pe exterior şi a ataşat spatele unei autoutilitare.

Citeste in continuare

Elevii se pregătesc pentru vacanţa de Paşte 2017, care teoretic are loc între 19 aprilie şi 30 aprilie. Practic însă, aceştia vor sta acasă mai bine de două săptămâni.

Citeste in continuare

Mare iubitor de maşini, Călin Popescu Tăriceanu ar fi fost victima unei înşelăciuni, iar acum nu numai că aşteapta condamnarea celui pe care îl acuză, ci şi recuperarea pagubei.

Citeste in continuare

Un vas unicat, din perioada greco – romana, care a fost ascuns sub un pod si predat unui reprezentant al Primariei Orastioara de Sus care apoi l-a aruncat la gunoi, a fost recuperat de catre politistii hunedoreni.

Citeste in continuare

Cornel si Ileana au fost nedespartiti din 1991, an in care s-au casatorit. Elena Merisoreanu, prietena buna a regretatei artiste, a povestit in cadrul unei emisiuni TV despre momentele grele prin care trece Cornel Gales.

Citeste in continuare
Turismul Romanesc

Locul unde toata lumea isi poate exprima parerea cu privire la turismul din Romania.

Este foarte important sa vizualizati site-ul inainte de a efectua o rezervare.

Comentarii recente