ATENTIE! Browser-ul dvs. nu suporta JavaScript! Acest website se bazeaza pe JavaScript! Este posibil sa intampinati probleme! Blog – Info3D

Cazare 2017 in Romania si promovare cu ajutorul tururilor virtuale.

Mare iubitor de maşini, Călin Popescu Tăriceanu ar fi fost victima unei înşelăciuni, iar acum nu numai că aşteapta condamnarea celui pe care îl acuză, ci şi recuperarea pagubei.

Citeste in continuare

Un vas unicat, din perioada greco – romana, care a fost ascuns sub un pod si predat unui reprezentant al Primariei Orastioara de Sus care apoi l-a aruncat la gunoi, a fost recuperat de catre politistii hunedoreni.

Citeste in continuare

Cornel si Ileana au fost nedespartiti din 1991, an in care s-au casatorit. Elena Merisoreanu, prietena buna a regretatei artiste, a povestit in cadrul unei emisiuni TV despre momentele grele prin care trece Cornel Gales.

Citeste in continuare

O apropiată a fostului cuplu a făcut public un mesaj plin de venin la adresa soţului Ilenei Ciuculete.

Citeste in continuare

Antrenorul de handbal Ion Tibru a fost condamnat definitiv, vineri, la 19 ani de inchisoare, pentru viol si intretinere de acte sexuale cu minori, pedeapsa redusa de la 30 de ani, cat primise la judecarea in fond a cauzei.

Citeste in continuare

Vasile Turcu s-a stins din viaţă în cursul nopţii trecute, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Fostul acţionar al Dinamo a fost internat în urmă cu o săptămână, după ce a fost găsit spânzurat în propria locuinţă.

Citeste in continuare

Milionarul Vasile Turcu se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital iar familia este deja pregătită pentru ce mai rău, mai ales că situaţia lui s-a agravat.

Citeste in continuare

Un bărbat care se afla în detenţie pentru omor calificat a evadat, în seara de luni, în jurul orei 20:00, un punct de lucru exterior al Penitenciarului Rahova, acolo unde primise în sarcină mai multe responsabilităţi, printre care şi întărirea dispozitivului de pază.

Citeste in continuare

Melu Goleanu, suceveanul in varsta de 59 de ani din Brosteni, a fost condamnat la 9 ani de inchisoare dupa ce si-a injunghiat de mai multe ori concubina insarcinata in luna a V-a.

Citeste in continuare

Vasile Turcu a ajuns, miercuri la prânz, de urgenţă la spital, după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. Fostul acţionar dinamovist a lăsat şi un bilet de ”ADIO” în care explică familiei motivele care l-au făcut să clacheze şi să ia decizia de a se sinucide.

Citeste in continuare
Turismul Romanesc

Locul unde toata lumea isi poate exprima parerea cu privire la turismul din Romania.

Este foarte important sa vizualizati site-ul inainte de a efectua o rezervare.

Comentarii recente