Succesul şi notorietatea nu asigură şi reuşita de fiecare dată, iar asta a simţit-o Mihai Bendeac pe pielea lui, mai în glumă, mai în serios de curând! Chiar dacă de obicei seduce femeile uşor, fiind cunoscut drept un tip cu vastă experienţă, de această dată actorul a avut mici dificultăţi în a convinge o tânără să vină cu el, cu taxiul, probabil acasă la el dat fiind ora înaintată.

Mihai Bendeac a petrecut de mama focului într-un local din Centrul Vechi, însă, la plecare, încă mai avea chef de distracţie, „de una mică” cum se spune, dar nu singur. Într-o formă de zile mari, comediantul a ”atacat” o tânără, probabil din grupul cu care se distrase în acea noapte, însă aceasta nu prea dorea să continue seara. Actorul a început prin a-i spune ceva, fiind cunoscut ca un bun orator era o reţetă sigură, însă fata nu s-a lăsat convinsă cu una, cu două.

Ba chiar părea că bate în retragere, iar Bendeac pierdea vizibil teren. Văzând că nu reuşeşte s-o convingă aşa uşor cel care-l interpretează pe Roby Roberto a trecut la artileria grea, după cum se vede pe imaginile primite pe celebra noastră adresă.

Mihai Bendeac a dus muncă de lămurire cu tânăra
Mihai Bendeac a dus muncă de lămurire cu tânăra

 

A prins-o pe fată de gât şi a început s-o tragă spre el, ca şi cum ar fi vrut s-o sărute. Numai că tânăra se ţinea tare pe poziţii şi nu ceda. Se juca sau nu cu el, doar ea ştie. Însă nici actorul nu s-a lăsat şi a continuat ”asediul”! A prins-o de păr, i-a arătat un taxi şi a tras-o spre maşină. Şi dă-i, şi luptă, însă fata tot nu se lăsa. Cei doi au ajuns lângă taxi, iar în discuţie a intervenit o altă fată, ceva mai cooperantă, care a ajutat mult. În tot acest timp, comediantul nu şi-a lăsat “ţinta” şi a continuat lupta. Într-un final a cedat şi a plecat împreună cu actorul. Ce s-a întâmplat mai departe, doar ei ştiu.

Sursa: Cancan