Noi detalii au ieşit la iveală despre atacul care a avut loc în urmă cu doar câteva zile la Nisa, în Franţa, atunci când un bărbat de origine tunisiană aflat la volanul unui camion a intrat din plin într-un grup de oameni, care ieşiseră în stradă pentru a vedea focurile de artificii care se dădeau pentru a celebra ziua naţională a Franţei.

Detaliile despre atacatorul în vârstă de 31 de ani, de origine tunisiană, care a omorât 84 de oameni şi a rănit alte sute, sunt de-a dreptul şocante. Asta după ce s-a aflat că Mohamed Bouhlel se iubea de mai mulţi ani cu un bărbat de 73 de ani, cu care era într-o relaţie. Mai mult, Mohamed Bouhlel, care a fost împuşcat mortal în cabina camionului pe care îl conducea, îşi făcuse un cont pe un site, cel mai probabil unul specializat în relaţii amoroase, acolo unde a cunoscut atât bărbaţi, cât şi femei. Tot acolo şi-ar fi cunoscut şi „iubitul“ cu câteva zeci de ani mai mare decât el. Cei care au descoperit respectivul cont în telefonul atacatorului au fost anchetatorii, care au mai depistat şi faptul că teroristul se uita adesea la diverse decapitări ale ISIS, făcute publice în mediul online.

Potrivit cotidianului The Telegraph, telefonul pe care autorităţile l-au găsit lângă cadavrul atacatorului le-a oferit acestora mai multe informaţii despre personalitatea bărbatului, dar şi detalii despre alţi şapte suspecţi, care au fost deja arestaţi pentru că ar fi avut legături cu Mohamed Bouhlel. Din câte se pare, teroristul de 31 de ani nu era religios înainte să fie recrutat de către un bărbat de origine algeriană, care l-a îndoctrinat.

Sursa: Cancan