După scandalul de proporţii care a avut loc în urmă cu câteva zile, în nordul Capitalei, atunci când îşi agresa fiica în plină stradă, Cristian Boureanu urlă preţ de câteva minute la fiica sa, Ioana, iar aceasta a înregistrat convorbirea.

Fostul om politic foloseşte un limbaj inadecvat şi îi aduce jigniri atât fiicei lui, cât şi mamei acesteia.

,,Predai telefonul, nu îţi place, marş! Mută-te la mă-ta, ai înţeles? La ora unsprezece, pentru că este vacanţă, telefonul se predă. Nu-ţi convine, fă-ţi bagajul, cară-te şi dispari, ai înţeles? Voi sunteţi ok, nervii mei sunt praf, am îmbătrânit, duceţi-vă în p…a mea unde vreţi să vă duceţi, lăsaţi-mă în pace! Nu mai vreau să văd pe nimeni din familia ta, decât când vreau eu, ai înţeles? Nu mai invitaţi pe nimeni la mine în casă, decât când vrea p..a mea, vreţi să invitaţi, luaţi-vă case în p..a mea!!!

Umblu pe drumuri să-ţi fac ţie transferul vineri şi când te sun şi întreb ce faci<<Bineee>> mi-am luat telefon şi sunt foarte ocupată, da dute-n …. mătii că-ţi pun dosarul în braţe, da dute cu mă-ta că şi-aşa sunteţi voi ocupate, vezi poate te înscrie vreun prieten de-a lu’ mă-ta la şcoala de curve. Dar nu-i nevoie, că te poţi înscrie şi singură, nu umbli cu hoaşte bătrâne ca mă-ta. Şi pe mine mă doare, îmi bag p..a în ea de viaţă. O să ţii minte, o să fii traumatizată toată viaţa!!!”,  spune nervos Cristian Boureanu.

Fosta soţie îl acuză pe Boureanu de violenţă

Fosta soţie a ex-deputatului Cristian Boureanu a făcut câteva mărturisiri şocante atât în ceea ce priveşte scandalul care s-a petrecut ieri pe străzile Capitalei, cât şi alte episode în care acesta a fost extrem de violent faţă de fiica sa.

Ioana nu a fugit de acasă, a plecat de acasă pentru că a fost minţită, păcălită şi nu a fost lăsată să vină la mine. Ea a plecat de acolo cu acordul meu. El a ştiut foarte bine că a plecat la mine, l-am sunat să îl anunţ. Ioana a fost exmatriculată, dar din cauză că tata a făcut scandaluri la şcoală şi a ameninţat copiii. Nu este prima dată când o bate sau când mergem să depunem plângere la protecţia Copilului“, a mărturisit fosta soţie a lui Boureanu.

 

Sursa: Cancan