Este lesne de înţeles de ce unele persoane, atunci când ies în oraş, la distracţie, tind să exagereze cu alcoolul: atmosfera din club, anturajul, euforia de moment, toate aceste „ingrediente” pot duce spre o situaţie deloc plăcută.

Totuşi, o tânără din Capitală, a reuşit să vadă pe propria piele cam ce efecte devastatoare poate avea alcoolul atunci când depăşeşti limita admisă de organism. Aceasta a băut atât de mult, încât a ajuns pe stradă, aşezată jos, nemaifiind capabilă să facă măcar un pas, fiindcă intrase deja în prima fază a comei alcoolice! În imaginile tulburătoare, se poate observa cum tânăra este ajutată de un amic, care îi toarnă constant apă pe chip, o ajută să şi bea apă din sticlă, pentru a-şi mai calma starea de rău, în timp ce îi ţine capul cât mai fix, existând riscul în aceste cazuri ca victima să se înece cu propria limbă. Mai mult decât atât, în disperarea de a o ajuta, îi masează şi mâinile, pentru a menţine circulaţia sângelui.

Din fericire, deşi pielea ei devine tot mai albă, semn că starea i se agravează, a sosit rapid la faţa locului un echipaj de poliţie, urmat fiind de o ambulanţă. Deşi iniţial echipajul a aşteptat ca prietenul victimei să o ajute să intre în ambulanţă, au realizat rapid că tânăra intra în comă alcoolică, reuşind în cele din urmă să o aşeze pe targă, urmând să fie dusă de urgenţă la spital.

Săptămânal, cluburile bucureştene se umplu până la refuz de persoane dornice să se distreze la maximum, însă, aceste imagini sunt o adevărată lecţie pentru cei care au tendinţa să ducă la extrem consumul de alcool!

 

Sursa: Cancan