Apple a anunţat oficial la sfârşitul lunii august că pe 7 septembrie va prezenta noile iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Ultimul raport al firmei de cercetare Strategy Analytics arată că Apple are în acest moment primele două cele mai vândute smartphone-uri din lume la ora actuală.

iPhone 6s a fost cel mai vândut telefon din lume în al doilea trimestru din 2016, fiind estimate 14.2 milioane de unităti vândute, în timp ce pe locul 2 se află iPhone 6 cu 8.5 milioane de unităti.

Apple se aşteapta ca iPhone 7 să bată recorduri în materie de unităti vândute.

Diferenţa dintre cele 2 telefoane lansate de Apple va fi mai mare decât în anii precedenţi când mărimea display-ului era principala diferenţă – pe lângă sistemul dual camera, iPhone 7 Plus va fi şi unul dintre cele mai puternice telefoane la ora actuală.

Pe GeekBench, acolo unde sunt testate nucleele procesorului, iPhone 7 Plus a obţinut un scor record la capitolul single-core: 3379. Diferenţa faţă de competitori este uriaşă!

Legat de iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, iată principalele informaţii neconfirmate:
– vor fi de 4.7 şi 5.5 inch şi vor avea design foarte asemănător cu iPhone 6s şi iPhone 6s Plus. O schimbare radicală de design este aşteptată în 2017.
– o cameră mult mai bună, plus un sistem dual-camera pe versiunea mai scumpă şi mai mare, iPhone 7 Plus
– ambele telefoane vor veni fără jack pentru căşti
– butonul home va avea senzor de presiune, tehnologie similară cu cea de la ecran
– memoria internă va fi de la 32GB până la 256GB
– alte posibilităti includ un design rezistent la apă, difuzor stereo şi baterie cu capacitate mai mare.

 

Sursa: Cancan