Presa din România a vuit în ultimele zile despre afacerea pe care Donald Trump, noul preşedinte american, i-a propus-o lui Gigi Becali în trecut, însă până acum nu s-a ştiut motivul pentru care cei doi nu s-au înţeles. Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN şi a spus ce s-a întâmplat.

Latifundiarul din Piperea spunea în urmă cu nouă ani că Donald Trump a vrut să investească două miliarde de dolari în România. Planul acestuia era ca pe terenurile lui Gigi Becali să construiască clădiri de birouri. ”Nu m-am întâlnit faţă în faţă cu Donald Trump, m-ar bate Dumnezeu să mint şi să spun asta. Oamenii lui au venit în România, am discutat şi mi-au spus ce vor. Trump dorea să construiască clădiri de birouri în Bucureşti, iar eu urma să vin cu terenul. Afacerea era una bună şi profitabilă pentru ambele părţi”, a declarat latifundiarul din Pipera. Însă afacerea nu s-a finalizat, iar motivul este unul uluitor. Gigi Becali s-a ţinut tare, şi nu din cauza banilor. ”Nu ne-am înţeles în legătură cu numele clădirilor. Eu voiam să se cheme Becali-Trump, el invers. Eu n-am vrut să cedez, Donald Trump s-a ţinut tare, acesta a fost motivul pentru care nu am mai bătut palma. Acum îmi pare rău că nu am făcut afacerea. Ar fi fost o mare onoare să fiu partener de afaceri cu el.”, a mai spus Becali. Acesta a mai declarat că s-a bucurat când a aflat că Trump a fost ales preşedinte. ”Mă aşteptam să câştige Donald Trump, mă bucură asta. Salut victoria. Era de rău să iasă Hillary Clinton preşedintele Americii. Cum să fie o femeie cel mai puternic om din lume. Aşa este cel mai bine”, a mai spus el.

 

Trump a învins-o pe Hillary Clinton
Trump a învins-o pe Hillary Clinton

 

Donald Trump a susţinut miercuri dimineaţa discursul de acceptare a funcţiei de preşedinte al Statelor Unite şi a anunţat că a fost sunat de către Hillary Clinton, care l-a felicitat pentru victorie. „Vă mulţumesc foarte mult. Am primit un telefon de la doamna secretar Clinton. Ne-a felicitat pentru victorie, iar eu am felicitat-o pe ea şi pe familia ei, a luptat din greu. Hillary a muncit foarte mult şi îi datorăm foarte multă recunoştinţă pentru serviciile aduse ţării. Acum este vremea ca America să vindece rănile diviziunii. Pentru toţi republicanii şi democraţii, vă spun: este vremea să ne unim şi să devenim un popor unit. Vă promit că voi fi preşedintele fiecăruia, asta e tot ce contează pentru mine. Pentru cei care nu m-au susţinut, vă mulţumesc şi vă cer sfaturi pentru a uni ţara noastră. Vom dubla creşterea economiei şi vom deveni cei mai puternici din lume”, a spus Donald Trump.

 

Sursa: Cancan