Fotbalistul avea inima perforata! Specialistii si-au comunicat concluziile zilele trecute: fotbalistul care s-a prabusit pe teren suferea de o boala care ar putea sa ii afecteze fratii si parintii!

La patru luni de la moartea lui Patrick Ekeng, familia fotbalistului a mai primit o veste ingrozitoare. Surse medicale sustin ca, dupa ultimele rezultate ale autopsiei, dinamovistul avea inima perforata si suferea de o afectiune cardiaca ereditara, ce ar putea fi intalnita si la parintii si fratii sai!

In primavara, lumea fotbalului romanesc era cutremurata de moartea fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng. Camerunezul a suferit, atunci, un stop cardiac, chiar in timpul partidei cu Viitorul Constanta, si, la doar 26 de ani, a decedat, lasandu-si in urma sotia insarcinata si pe fiica lui, de doar cativa anisori.

ekeng-info3d-blog

In prima faza, autopsia facuta in cazul jucatorului nu a fost relevanta pentru a se stabili cauza mortii sale. Totusi surse judiciare au sustinut ca Ekeng ar fi avut inima marita, ceea ce indica din start unele probleme cardiace. Concluziile scrise nu au fost puse insa pe foaia de deces, intrucat, urma sa se faca alte teste, mai elocvente, care sa elucideze misterul disparitiei premature a africanului, care, culmea1, nu suferea de nicio boala, dupa analizele facute la medicina sportiva.

Situatia s-a schimbat, insa, acum, la cateva luni de la deces. Dupa ultimele investigatii, surse judiciare si medicale sustin ca in raportul IML se spune ca Ekeng ar fi avut probleme congenitale, din nastere.

 

Sursa: WowBiz