O tânără din Marea Britanie era în culmea fericirii că va deveni mămică, dar spre finalul lunilor de sarcină, într-o noapte, ea a început să aibă dureri îngrizitoare, aşa că a mers de urgenţă la spital.

Cât se poate de speriată, Angela Owens a mers la cel mai apropiat spital, dar a constatat cu groază că medicul care era de gardă nu vrea nici măcar să se uite la ea, refuzând să îi facă un consult de specialitate. Mai mult, acesta i-a recomandat să ia un paracetamol şi să meargă acasă. Panicată, tânăra a refuzat şi a insistat că este ceva în neregulă cu bebeluşul ei.

Şi avea dreptate, pentru că imediat ce a fost consultată şi băgată în sala de operaţie, medicii au contatat că micuţulAngelei Owens era deja mort. Totuşi, pentru a păstra amintirea copilaşului, cei doi soţi din Marea Britanie au decis să facă câteva fotografii, pentru a le avea drept amintire. Mai mult decât atât, episodul care s-a terminat tragic s-a petrecut într-un weekend, iar poate dacă totul se întâmpla în cursul săptămânii, bebeluşul avea şanse să trăiască.

 

Sursa: Cancan