Cu siguranţă americanii iau cât se poate de în serios ziua de Black Friday, atunci când aproape toate magazinele afişează reduceri masive.

Chit că se aşteptau la o zi plină de haos, nimeni nu se aştepta ca o astfel de zi dedicată shopping-ului masiv să se sfârşească astfel.

Asta deoarece câţiva angajaţi ai unui outlet din Seattle au decis să facă publice mai multe imagini, care iniţial par făcute în momentele imediat următoare ale unui cutremur. Însă, este vorba doar de ce-a rămas după ce americanii au luat cu asalt un magazin Nike, în urma weekend-ului de Black Friday, care tocmai s-a încheiat. Aşa cum se poate observa şi în poze, dezastrul nu a fost unul natural, ci produs chiar de către clienţii respectivului magazin, care la un moment dat pur şi simplu loveau cu picioarele obiectele vestimentare care le ieşeau în cale.

2 3 4 51

„Părea ireal, credeam că a fost un cutremur înainte şi s-a răsturnat totul din magazin. Am văzut o femeie care aproape a adormit când încerca să treacă peste munţi de cutii de la încălţăminte. Părea o nebunie, credeam că sunt în Jurassic Park“, a povestit un bărbat care a mers în magazinul Nike pentru a-i cumpăra fiului său o pereche de tenişi, potrivit Daily Mail.

Totodată, numărul persoanelor care au trecut pragul respectivului outlet a fost estimat de către un angajat la o cifră colosală: 20.000 de cumpărători.

 

Sursa: Cancan