Vasile Turcu s-a stins din viaţă în cursul nopţii trecute, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Fostul acţionar al Dinamo a fost internat în urmă cu o săptămână, după ce a fost găsit spânzurat în propria locuinţă.

UPDATE 10.10: Clubul Dinamo a transmis un mesaj de condoleanţe familiei fostului afacerist: “Dumnezeu să te odihnească în pace, Vasile Turcu! FC Dinamo Bucureşti regretă dispariţia fostului acţionar al clubului din Ştefan cel Mare, Vasile Turcu (62 de ani), decedat noaptea trecută la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Clubul din Ştefan cel Mare îşi exprimă profunda tristeţe şi transmite prin intermediul site-ului oficial sincere condoleanţe familiei Turcu în aceste momente cumplite. Dumnezeu să-l odihnească!”

„Vasile Turcu a decedat. Decesul a fost declarat la ora 2:00”, au precizat surse medicale.

Semnele vitale ale lui Vasile Turcu au fost extrem de slabe. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Poliţia Capitalei a confirmat decesul fostului acţionar al Dinamo.

Vasile Turcu a fost găsit spânzurat, miercuri, de soţia sa, acesta fiind transportat de urgenţă la spital, unde a stat o săptămână în comă profundă.

 

Sursa: Cancan