Sexul rămâne întotdeauna un subiect tabu. Eu am tratat acest subiect foarte rar, tocmai din acest motiv. Însă vă propun două articole pe această temă, unul dedicat barbatilor, altul dedicat femeilor.
Ambele articole se referă la poziții sexuale! Al doilea, cel de azi, este dedicat femeilor: 5 poziții sexuale super intime pentru femei!
Fără alte introduceri:
1. Balerina. Urmărește poza de mai jos.
Te așezi în fața partenerului, îți încolăcești un picior pe după el. El te ia în brațe și te penetrează. Din această poziție îți poate atinge punctul G foarte ușor, iar faptul că te ține în brațe face totul extrem de intim. Pentru a mări plăcerea de ambele părți, încercați această pozițe la duș.
2. Cadoul. Urmărește imaginea de mai jos.
Vă așezați amândoi pe lateral, cu fața unul la celălalt. Ea își îndoaie și depărtează picioarele, tu ți le ridici și o penetrezi, în timp ce ea își înfășoară picioarele în jurul tău. Bonus: se poate folosi de această poziție pentru a te trage mai aproape de ea, făcând penetrarea mai intimă și mai adâncă.
Este una din cele 5 poziții sexuale pe care orice bărbat trebuie să le încerce. Contactul sexual este cât se poate de intim, iar faptul că vă țineți în brațe și aveți contact vizual mereu, face totul extrem de intim.
3. Dans în poală. Urmărește imaginea de mai jos.
Această poziție este exact ca un dans în poală, dar cu penetrare. Pune-l pe partenerul tău să stea pe marginea patului sau pe un scaun, te urci pe el și…
Tu controlezi totul. Poți să îl pui să te îmbrățișeze sau să îți stimuleze și alte zone erogene ca pieptul, gâtul, urechea etc.
4. Cățărătorul. Urmărește imaginea de mai jos.
Te așezi pe spate confortabil, iar el va sta deasupra ta în poziție de flotare. Ridici picioarele și îl lași să își facă jocul. Astfel penetrarea va fi adâncă, plăcerea maximă, iar libertatea de mișcare mare.
5. Covrigelul. Urmărește imaginea de mai jos.
Așează-te pe partea stângă și îndoaie piciorul drept în jurul taliei lui în partea dreaptă. Pune-l să se miște ușor și eventual să alterneze pensiul cu degetul. Mișcarea înceată va adăuga o nota romantică poziției, iar penetrarea va fi extrem de intimă.
Așa cum am menționat, sexul e un subiect tabu. Nu voi scrie foarte mult despre el, deoarece sunt convins ca mulți pudici vor părăsi site-ul instant. Acest articol a fost dedicat femeilor.